Een video goed posten en promoten is een vak. De meeste ondernemers kunnen hier nog heel veel winst boeken. Omdat de meeste ondernemers nou eenmaal niet de tijd hebben om bij te houden hoe al die social media precies werken. Niet de tijd hebben om te leren hoe je je video daar het beste op kunt zetten. De meeste ondernemers hebben ook geen team van social media specialisten in huis om dit te laten doen. Geen nood. Graag help ik daarbij. Zo promoot je je video wel goed.

Communicatie

Bij instanties die communicatiemedewerkers kunnen betalen, werken veel goede, kundige mensen. Maar ook veel mensen van de oude stempel. Mensen die niet de kennis hebben van moderne video en social media. Dat is niet erg, logisch zelfs, alle verandering bij social media bijhouden is een full time baan, maar het volgende is wel erg. Omdat ze communicatiemedewerker zijn, willen ze vaak niet toegeven te weinig kennis te hebben. Dat zou een diskwalificatie betekenen. En daarom doen ze alsof ze de kennis wel in huis hebben, terwijl dit niet zo is. Met alle gevolgen van dien. Discussies met de videomaker. Veel onnodige, extra tijd in het proces. Eigenwijze keuzes om hun gelijk te halen. En video’s met weinig views als gevolg.
Geef daarom toe niet alle kennis te (kunnen) hebben. Ook als communicatiemedewerker. Juist als communicatiemedewerker.  

Lage views

Herkenbaar dit? Je hebt een video laten maken, bent er heel tevreden en blij mee, post het ergens en ziet dan dat het aantal views wel heel laag blijft.
Heel goed, wanneer je een professionele video hebt laten maken, maar het is wel zaak om van te voren te weten waar je die gaat plaatsen. En vooral hoe. Dat wordt steeds belangrijker, maar ook lastiger. Want het aantal social media dat groot en belangrijk is groeit, de veranderingen daarom ook en je hebt niet de mankracht of budget om daar eigen mensen op te zetten. En zo verdampt je video. Zonde. Daarom heb ik iets gemaakt met de titel ‘Zo promoot je video wel goed’. Met daarop de belangrijkste tips om succesvol te zijn met je video. Als extra service. Gratis. Omdat het inzetten van video steeds meer succes heeft. Indien het goed gedaan wordt.

Zo promoot je video wel goed

‘Zo promoot je video’ zou een boekwerk vol kunnen zijn. Maar tijd om dat boekwerk te lezen heb je niet. En heel eerlijk: Ik heb ook niet alle kennis in huis. Maar wel de nodige basiskennis om je video beter te laten scoren. Daarom heb ik een samenvatting gemaakt. Een schrijven met de noodzakelijke basis kennis over het promoten van je video. Waarmee je video gegarandeerd beter zal scoren.
Dat schrijven lever ik, wanneer je wil, standaard bij een video die ik voor je maak. Het is een schrijven van twee A’4-tjes. En dat is te overzien, toch? Met een beetje tijd, zal je video veel beter scoren. Want: ‘Zo promoot je video wel goed’.

EVC

Denkt graag met je mee.

 

 

Lees ook: https://evcmultimedia.nl/tips-tricks/de-basis-lagen-van-goede-video/

Dit is de link naar het Youtube kanaal waarop ik allerlei voorbeelden heb staan van video’s die ik maak: https://www.youtube.com/c/EVCMultiMedia/featured

Met mijn artikelen probeer ik je te helpen. Graag geef ik basistips. Reik ik quick-wins aan.
Ik pretendeer niet om hier complete adviezen uitgeschreven te hebben.
Graag geef ik je persoonlijk meer informatie om nog beter te scoren.

Vragen?