Wil je dat je video beter scoort? Meer duimpjes en leuke comments krijgt? En daarmee meer views? Waardoor je naamsbekendheid groter wordt. En je meer leads binnen haalt? Meer omzet? Dan kan ik je zeker helpen. Met deze tip scoort je video veel meer views, meer leads en meer omzet:
Leer van BI’ers, Bekende Influencers (waar ik veel mee werk). Van de succesvolle Youtubers, Tiktokkers en Instagrammers met veel volgers. Scoor Meer views, leads en omzet dankzij videoHoe? Zo.

BY-ers kunnen je helpen aan meer views, meer leads en meer omzet

Het is eigenlijk heel eenvoudig. En een hele kleine moeite. Toch gebeurt het veel te weinig. Bedrijven zouden een voorbeeld moeten nemen aan Bekende Youtubers en hun volgers. Die snappen het heel goed. Die scoren met hun tactiek steeds meer views, leads en omzet dankzij video. Dit is wat zij goed doen. En dit is wat elk bedrijf zou moeten doen, wanneer ze een video gemaakt hebben of laten maken:

  • Gebruik je eigen collega’s als je enthousiaste volgers. Als je beste klanten.

Oeps, zo krijg je nooit meer views

Een praktijkvoorbeeld: Ik maak een filmpje voor een bedrijf met tien medewerkers en zie dan tot mijn verbijstering na een week niet één duimpje onder de video. Nog eentje: Ik maak filmpjes voor organisaties met bijvoorbeeld vijftig medewerkers en zie dan tot mijn verrassing niet één comment onder de video. En ik maak filmpjes waar bedrijven, die daar tot hun eigen verbazing nog geen honderd views voor krijgen op hun eigen kanalen.
Maar vind je het gek? Een video zal uit zichzelf zelden een weg vinden naar duizenden kijkers. Daar moet je wel wat voor doen. Daarvoor is een leuk filmpje niet voldoende. Dit is wat je zou moeten doen om direct al meer views, leads en omzet dankzij video te scoren.

Kleine moeite, groot succes

Goed om te weten. Meer duimpjes en je video wordt bij meer mensen in de tijdlijn vertoont. En dus meer bekeken. Voor meer comments onder je video geldt hetzelfde. Algoritmen doen dit.
Maar hoe bereik je meer duimpjes en comments en dus meer views? Simpel. Door je videolink naar je collega’s te sturen. Met de vraag om er een duimpje voor te geven en er svp een korte, leuke comment van een zinnetje of twee onder te plaatsen. En om te abonneren op je kanaal (wanneer je van plan bent meer video’s te gaan (laten) maken).
Vraag ook direct even aan je collega’s of ze de link zelf ook willen plaatsen op hun kanalen. Ook omdat familie en vrienden zo kunnen zien waar je collega werkt. En als je het goed doet als werkgever, zijn ze daar trots op. Stuur de link dus met een kort begeleidend schrijven rond. Misschien ook wel naar je (vaste) klanten. Kleine moeite, groot plezier. En succes. Meer views, leads en omzet dankzij video dus.

Voordelen voor je video

Natuurlijk is het sturen van de videolink naar collega’s geen garantie voor een trending video, maar de kans is zo wel veel groter dat je filmpje een stuk beter bekeken wordt. Omdat ie nu beter wordt gewaardeerd (de duimpjes en comments). Algoritmen zien die duimpjes en comments en gaan de video in meer tijdlijnen vertonen.

Vragen om een beetje hulp. Het samen doen. Youtubers doen dit dus heel goed. Die vragen zelfs in bijna al hun video’s zelf al aan de kijkers om de video een like te geven. Om te reageren op de video in de comments. Om te abonneren op hun kanaal. Dat zou jij ook kunnen doen, in je video. Dat werkt echt.

Vind je het lastig om een tekst te schrijven die je met de link mee stuurt naar je collega’s? EVC Multi Media heeft zo’n basistekst al geschreven en kan je die zo toesturen.

Doe je voordeel met deze tips.
En laat het me weten wanneer ik kan helpen.

Succes!

Lees ook: https://evcmultimedia.nl/tips-tricks/het-geheim-van-goed-scorende-video-in-2022/

Dit is de link naar het Youtube kanaal waarop ik allerlei voorbeelden heb staan van video’s die ik maak: https://www.youtube.com/c/EVCMultiMedia/featured

Met mijn artikelen probeer ik je te helpen. Graag geef ik basistips. Reik ik quick-wins aan.
Ik pretendeer niet om hier complete adviezen uitgeschreven te hebben.
Graag geef ik je persoonlijk meer informatie om nog beter te scoren.

Chat openen
Vragen?
Bel, mail of what me gerust