Edward van Cuilenborg,  scoort voor je met video, voice en presentatie 

               

EVC - Omdat ook jij gezien mag worden!

 

- Bewegend beeld is de beste manier om een boodschap over te brengen.              

- Google plaatst je hoger in de zoekmachines, wanneer je video goed gebruikt.

Maar dan moet je je video wel professioneel laten produceren, filmen, monteren, inspreken en verspreiden.


In 2017 maakte ik een video die met 14 miljoen views de best bekeken Nederlandse film op Youtube was. Maar ook mijn bedrijfsfilms, evenement verslagen en videoclips waren een groot succes. EVC, Edward van Cuilenborg scoort graag. Ook voor jou. Informeer gerust naar de vele voorbeelden.


Uniek aan EVC is dat ik professioneel kan produceren, filmen, interviewen, monteren, inspreken en helpen met de verspreiding van je video. En je dus niet meerdere personen hoeft in te huren. Vandaar de naam Multi Media. Omdat ik samenwerk met vele partners, kan ik die ook voor je inschakelen, indien gewenst. 


Studio Sport, NOVA, SBS Sport, Veronica, het ABN Tennistoernooi, de Libema Open; ik heb vele grote uitzendingen en evenementen mogen presenteren. Zo presenteerde ik hét sportmoment van de eeuw bij Studio Sport (Olympische volleybalfinale) en de best bekeken uitzendingen op dat moment bij SBS (Nederland - Schotland) en Veronica (Lakeside dartsfinale). Graag kom ik ook bij jou langs, wanneer je een professionele presentator zoekt.


Behalve op nationale zenders is mijn stem ook te horen in nationale radio- en tv reclames en op DVD's. 

Omdat ik in mijn eigen studio kan inspreken, kan ik zonder extra kosten een voice-over van een zin bij je video aanbieden. "Voor meer informatie, ga naar ....." bijvoorbeeld, in je aan te bevelen outro, je call-to-action aan het eind van je video.


Veel van de video's die ik maak, post en promoot ik ook zelf (wanneer de klant dat wil). Op mijn eigen kanalen (Facebook, LinkedIn, Youtube). Ook daarom hebben ze meer bereik en effect.

Apparatuur, zoals deze geweldige camera, heb ik in eigen beheer. 


Roger Federer, Cindy Crawford, Maradona en vele anderen heb ik al eens met veel plezier tegenover en aan mijn zijde gehad. Ben jij de volgende?

Zie deze site als een visitekaartje. Neem contact met me op voor meer informatie. Voor het zien van de vele video's die ik maakte. Voor persoonlijk contact.